Huizen, 1 oktober 2018

Na de recente uitbreiding van het presentatieteam van RTL Autowereld met Marcella de Bie en JayJay Boske, voegt Pilarczyk Media Groep B.V. (PMG) opnieuw een gerenommeerde naam uit de autowereld toe aan haar team. Per direct versterkt Roland Tameling de redactie van RTL Autowereld.

‘Met Roland halen we een bekend gezicht binnen uit de Nederlandse auto- en mediawereld’, vertelt Autowereld-eindredacteur Andreas Pol. ‘Al toen hij nog werkte bij AutoWeek viel Roland op als redacteur en presentator in originele video’s en verhalen. Sindsdien heeft hij zich duidelijk doorontwikkeld op creatief en multimediaal gebied.’

De 33-jarige Tameling, die ook actief blijft als hoofdredacteur van Autocar, zal PMG voornamelijk op inhoudelijk en creatief vlak gaan ondersteunen. ‘Daar heb ik ontzettend veel zin in. De afgelopen jaren heb ik de heren en dames van PMG al goed leren kennen en ik vind het waanzinnig dat we nu gaan samenwerken. De sfeer in het team in Huizen is bijzonder prettig, de enthousiaste en professionele mentaliteit van de mensen en de toekomstplannen staan me zeer aan. PMG is een club waar je bij wilt horen en ik kijk er naar uit om samen met de collega’s en onze relaties, op alle verschillende disciplines, aan de toekomst te gaan bouwen.’

Daar beginnen we meteen mee: de komende week komt u Roland namens PMG al tegen op de beursvloer tijdens de Autosalon van Parijs.

Met hartelijke groet,
Carin van ’t Net & Tom Coronel

Categorieën: Persberichten